El diari SE7accents també en parla:

El Cafè del Teatre de Lleida acull la presentació del llibre 'Assassins de Ponent'

Liderats per l'escriptora lleidatana Ramona Solé, recull una dotzena de relats negres escrits per dotze autors ponentins                         



Imatge de la presentació del llibre 'Assassins de Ponent' al Cafè del Teatre de Lleida. (Foto: 7accents)



El Cafè del Teatre de Lleida ha acollit aquest dijous la presentació del recull Assassins de Ponent, fent ressorgir el gènere negre a Ponent. Liderats per l'escriptora lleidatana Ramona Solé, que ha estat l'encarregada de la coordinació i del pròleg, una dotzena d'autors ponentins de gènere negre s'apleguen en el recull Assassins de Ponent per donar forma a un llibre que situa la ciutat de Lleida com el centre de diverses històries negres criminals. Es tracta, doncs, d'un conjunt de relats que tenen com escenari principal la capital de Ponent i els llocs més emblemàtics de la ciutat i que mostren la qualitat dels autors locals i la diversitat del gènere. En la presentació d'aquest dijous, l'escriptora lleidatana, Ramona Solé, ha confessat que no descarta la possibilitat de fer una segona edició, ja que la coordinació i el treball dels dotze autors ponentins ha estat tot un èxit.

Assassins de Ponent és un recull de relats curts de gènere negre relacionats amb Lleida i escrits per dotze autors que deixen volar la seva imaginació en una ciutat negra i criminal que evidencia el nostre dia a dia. Sent la capital de Ponent un nexe d'unió, els seus autors, també lleidatans, són Llorenç Capdevila, Alexandra Cuadrat, Marta Esparza, Miquel Àngel Estradé, David Marín, Rafa Melero, Carles Mentuy, Francesc Pané, Anna Sàez, Montse Sanjuan, Ramona Solé i Ramon Usall.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...