PREMSA DE LA PRESENTACIÓ

25/11/2016
Els diaris de Lleida parlen de la presentació d'ahir al Cafè del Teatre de Lleida.
Ahir va ser un plaer tenir 12 Assassins de Ponent a la palestra. Un moment molt emocionant per mi, i espero que per a tots, i encara que hi faltava una part molt important (per causes majors l'editor, Marc Moreno, hi va poder assistir), vam intentar fer-ho tan bé com vam saber.
Vull agrair a tots els que ens vau voler acompanyar en aquesta presen
tació tan especial, amb tants escriptors reunits, alguns a dalt de l'escenari i altres que estaven entre el públic. Gràcies per la vostra confiança i esperem que gaudiu molt dels relats. 
Aprofito també per disculpar-me amb família, amics i seguidors, perquè vam estar tan enfeinats signant que no vam poder estar molt per cadascun individualment. Gràcies a tots.
En la presentació, els autors van fer-nos un tastet del que havien escrit, però pels que no hi éreu, us deixo un enllaç on en podreu llegir un trosset i saber qui és cada autor: AQUÍ
El Cafè del Teatre de L'Escorxador de Lleida és un lloc fantàstic perquè té un ambient una mica bohemi, acollidor, càlid, i el Toni ens cuida molt bé. Però a l'hora de fer fotos la cosa es complica i queden una mica fosques. Vaig replegant imatges d'aquí i allà, i quan en tingui un recull que estigui bé, en faré un article. (i si algú té fotos de quan signàvem que ens en passi)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...