PRESENTACIÓ A EL VI FA SANG (ESPLUGA DE FRANCOLÍ)

10/04/2016 
El Vi Fa Sang, és un festival fantàstic on durant tot el cap de setmana hi van anar passant noms destacats de la literatura criminal.
Em vaig haver de perdre els actes de divendres i dissabte. Això vol dir que em vaig perdre a lleidatans com Montse Sanjuan, Rafa Melero o Miquel Àngel Estradé. També em vaig perdre altres escriptors que llegeixo i admiro molt, però bé, no es pot tenir tot. 
El diumenge vaig poder assistir a la xerrada de Violència de Genere que va ser molt interessant, i després també tocava presentar alguns llibres de l'editorial Llibres del Delicte
Al Celler Rendé Masdeu, entre bótes, lectors i mentre tastàvem vins, vam anar desfilant i explicant què trobarien als nostres llibres. 
Un festival fantàstic, amb escriptors, presentacions, xerrades... molt interessants. Felicitats i moltes gràcies per deixar que hi formés part.

(Podeu clicar les fotos per fer-les grans)Tots els llibres estaven apadrinats, i ens van fer uns muntatges genials dels llibres. Els meus padrins van fer una representació genial. Gràcies!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...