3er FESTIVAL LES BORGES NEGRES

16/03/2016
Un veritable plaer organitzar el Festival de Les Borges Negres.

TAULA 1.
Coordinada per David Marín, que ahir ens va presentar juntament amb Pau Juvillà, "Primàries de Sang" (Pagès Editors). Hem escoltat les autores: Esther Vila "La bossa de seda" (Gregal), Marta Alós "Ulls maragda" (Pagès ed.), Angelique Pfitzenr "Los niños del éxodo (Parnass), Alexandra Cuadrat i Annabel Encontra "MishMash" (Apostroph).




TAULA 2.
Coordinada per Núria Martínez, autora de "Peces d'un trencaclosques" (Pagès ed.). Hem escoltat els autors: Cristina Malagelada "Costa Bratva" (Stonberg), Prado G. Velázquez "En blanco y negro" (Egea), Anna Lleonart "El fals thriller del carrer d'en Roig" (Index), Carles Mentuy "La memòria de la Vall Fosca" (Llibres del Delicte)






TAULA 3.
Taula on es parlarà de segrestos, coordinada per Alexandra Cuadrat. Hem escoltat els autors: Susana Rodríguez "Te veré esta noche" (Debolsillo), Graziella Moreno "Invisibles" (Alrevés), Núria queraltó "Et diran que és l'atzar" (Pagès ed.), Jacinto vicente Hernández "Olot, crònica d'un segrest" (ed. Xandri).




CONCURS BOOKFACE.
Aquest any, els instituts de la localitat han participat en un concurs de Bookface, on havien de fer fotografies combinant els llibres amb el seu cos. Hi ha hagut dos guanyadors, encara que només una ha pogut recollir el premi: dues entrades per Port Aventura.



TAULA 4.
Després de la pausa per dinar, reprenem les xerrades amb aquesta taula sobre la diversitat de l'assassinat, o de les morts. Coordinada per Marc moreno, autor de "Temps de rates" (Premi Crims de Tinta RBA 2017). Hem pogut escoltar a Joan-Lluís Lluís "Jo sóc aquell que va matar Franco" (Proa. Premi St. Jordi 2017), Carlos Bassas "Justo" (Alrevés), Miquel Aguirre "Animals dels marges" (Llibres del Delicte), Daniel Closa "El camí de la pesta" (Capital Books. XXIX Premi Sebastià Joan Arbó).




TAULA 5.
Una taula per parlar de casos reals que els autors han volgut novel·lar. Coordinada per Ramona Solé "Instint de Supervivència" (Llibres del Delicte). Hem escoltat a Pere Cervantes "Golpes" (Alrevés. Premi Lletres del Mediterrani 2018), Oriol Molas i Ferran Grau "Cazeneuve i la revenja dels desvalguts" (Capital Books), Joan Miquel Capell "Wad-Ras" (Premi Crims de Tinta RBA 2018).




TAULA 6.
Arribem a la taula de les investigadores amb carisma, coordinada per Montse Sanjuan, autora de la sèrie de la "Sergent Anna Grimm" (Pagès ed.). Hem escoltat a Dora Muñoz "Caliu sota les cendres" (Llibres del Delicte), Margarida Aritzeta "Rapsòdia per a un mort" (Llibres del Delicte. Creu de Sant Jordi 2018), Antonia Huertas "Incognitus" (offVersatil).




ENTREVISTA.
Una entrevista molt interessant a Paz Velasco de la Fuente, sobre el seu llibre assaig "Criminal-Mente" (Ariel)




Acabem amb un tast de vi de la comarca per a tots els assistents.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...