BIOGRAFIA


Nascuda a Lleida el 1968. És addicta a la lectura, té un bloc literari des de l'Octubre de 2007, Tumateix Llibres, i gestiona totes les xarxes que l'acompanyen, on no es cansa de parlar de llibres. Col·labora fent ressenyes en altres mitjans de comunicació com SomNegra, o el programa DIS de Lleida TV.
Coordina grups de lectura, i també organitza, juntament amb l'Ariadna Salla, regidora de l'ajuntament de Les Borges Blanques, el festival de novel·la criminal: "Les Borges Negres".

Ha publicat relats en diferents mitjans, i ha participat en reculls de relats de diversos autors: Quedem al Zurich (2015), Inèdits n.9 (2016), Bestiari (Edicions SECC, 2017), guanyador del "Premi Millor Antologia Fantàstica".

Al març de 2016, l'editorial Llibres del Delicte va publicar la seva primera novel·la Quaderns, finalista del premi literari "Tuber Melanosporum" del Festival Gastro-literari Morella Negra com la Trufa 2017. Al Novembre del 2016 va coordinar el recull de relats Assassins de Ponent (Llibres del Delicte), on també és autora d'un dels relats. I a l'octubre de 2017, Instint de Supervivència (Llibres del Delicte), finalista del premi a la Millor Novel·la Negra escrita per dones, al festival de Cubelles 2018.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...