BIOGRAFIA


Nascuda a Lleida el 1968. És addicta a la lectura, té un bloc literari des de l'Octubre de 2007, Tumateix Llibres, i gestiona totes les xarxes que l'acompanyen, on no es cansa de parlar de llibres. Col·labora fent ressenyes en altres mitjans de comunicació com SomNegra, o el programa DIS de Lleida TV.
Coordina grups de lectura, i també organitza, juntament amb l'Ariadna Salla, regidora de l'ajuntament de Les Borges Blanques, el festival de novel·la criminal: "Les Borges Negres".

Ha publicat relats en diferents mitjans, i ha participat en reculls de relats de diversos autors: Quedem al Zurich (2015); Inèdits n.9 (2016); Bestiari (Edicions SECC, 2017), guanyador al 2018 del "Premi Millor Antologia Fantàstica"; El futbol és així (Edicions Xandri 2018).

Al març de 2016, l'editorial Llibres del Delicte va publicar la seva primera novel·la Quaderns, finalista del premi literari "Tuber Melanosporum" del Festival Gastro-literari Morella Negra com la Trufa 2017. Al Novembre del 2016 va coordinar el recull de relats Assassins de Ponent (Llibres del Delicte), on també és autora d'un dels relats. I a l'octubre de 2017, Instint de Supervivència (Llibres del Delicte), finalista del premi a la Millor Novel·la Negra escrita per dones, al festival de Cubelles 2018.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...