BISTURÍ

BISTURÍ
Any: març 2021
Editorial: Llibres del Delicte.
Llengua: Català.
Pàgines: 312
Enquadernació: Rústica amb solapes.
ISBN: 9788412271843

 

La xeringa es va clavar amb certa facilitat i l’home no va tardar gaire a deixar de bellugar-se, estabornit pels efectes del fàrmac. Estirat sobre la taula del menjador, dues persones li practiquen una operació amb un bisturí. Quan acaben, amb una imperdible, subjecten una nota a la camisa del pacient.

Quan la policia de Lleida troba un professor d’institut mig estabornit i drogat a casa seva sospiten que pot haver estat víctima d’un assalt. L’home gemega de mal a les mans. Però és impossible perquè les hi han amputat.

La investigació policial intentarà descobrir qui ha pogut fer una barbaritat així, però quan una nova amputació amb bisturí els arriba des de Tarragona, sense cap connexió aparent amb la víctima de Lleida, el cas canviarà molt. Per què hi ha algú que es dedica a amputar mans amb un bisturí?


 Premi Cubelles Noir a la millor novel·la


I si us va agradar "Bisturí" i voleu seguir amb l'equip d'investigadors lleidatans...

SENSE BISTURÍ
Any: abril 2024
Llengua: Català.
Pàgines: 300

 

 

 

Després del cas que la premsa va anomenar: “Els justiciers del bisturí”, el grup d’investigació del sergent Torres, de Lleida, va sortir-ne amb ferides que no podran cicatritzar fins que es tanquin alguns temes sense resoldre.
Malgrat tot, han de continuar treballant i la desaparició de dos menors els farà anar de corcoll. És el pare qui se n’havia de fer càrrec i no els ha tornat a temps? És la mare qui
menteix? Els investigadors s’hauran d’esforçar per destriar els indicis correctes.
Si volen arribar al fons de tot plegat, els protagonistes de les diferents històries hauran d’estar disposats a pagar el preu que demana la veritat.

No el trobareu a les llibreries. Venda directa: ramona.sof@gmail.com

També el podeu comprar amb ebook aquí 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...