LLIBRES DEL DELICTE A "LA SETMANA" 2022


Sempre m'he sentit privilegiada de pertànyer a l'editorial Llibres del Delicte, i quan ja està a punt de complir els 10 anys d'existència puc dir que a més me'n sento orgullosa.
L'editorial continua avançant, encetant nous projectes, construint noves aventures, cada cop amb més força i seguretat, amb el Marc Moreno al capdavant.

A Barcelona, ha començat La Setmana del Llibre en Català, podreu trobar tots els llibres de l'editorial a la caseta 64, però el més important és que podreu trobar a les persones que hi posen la feina i la il·lusió. És un plaer que ens passin a visitar lectors per dir-nos que els han agradat aquesta o aquella novel·la, lectors que fan la col·lecció, lectors que recomanen a altres que estan dubtosos de quin agafar. I lectors que ens descobreixen per primer cop i ens donen la confiança de llegir-nos.

És agradable també ser part de l'entrada al món lector de les noves generacions, joves que s'enganxen als Delictes Juvenils, i altres joves a partir de 16 i 17 que ja comencen amb les nostres novel·les fosques.

Vam començar la Setmana amb la parada plena de gent a totes hores, només vam poder sortir mitja hora per dinar i a tornar-hi. Vam acabar esgotats, però molt contents de rebre tanta gent i tantes bones sensacions d'amics, coneguts i noves coneixences, i amb moltes ganes de continuar rebent les vostres visites durant tota la setmana. Aquestes diades esgotadores i alhora genials, ens demostren que no només s'aprecia la feina feta, sinó les persones que hi ha darrere de tot plegat.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...