LA LOCAL ràdio Tiana

22/01/2017
Àlex Ramis ens va entrevistar per Ràdio La Local de Tiana. Aquí teniu un reportatge que ha publicat: http://lalocal.tianat.cat/novetats-negres-per-tot-tipus-de-public/
"El matí de dissabte del Tiana Negra destaca sempre per la gran quantitat de novetats literàries que passen per la Sala Albéniz. Enguany, el món rural ha tornat a tenir un espai molt especial, amb una taula rodona dedicada exclusivament als escriptors que havien ambientat les seves novel·les fora de Barcelona.
Aquest és el cas de la lleidatana Ramona Solé, que amb la seva novel·la Quaderns ha volgut demostrar que “als pobles no tothom és tan bo, ni està tan sa”. Carles Mentuy, per la seva banda, ha volgut ambientar el seu relat La venjança de la Vall Fosca en un lloc que sempre considerarà “la vall de la seva família”.
Sílvia Mayans, en canvi, ha escollit les terres de l’Ebre com l’escenari de la seva novel·la Cendra per la riquesa lingüística que ofereix aquesta terra i Jordi Pijoan, amb Els àngels de Soar, ha fet un viatge fora de Barcelona i del país per saber quines eren les múltiples branques que sortien de la lluita pels drets civils LGBT.
Però Ramon Solsona ha decidit ambientar la novel·la Allò que va passar a Cardós al món rural per una raó concreta: la riquesa literària que oferia el Pirineu. Tot i així, l’escriptor considera que l’entorn on transcorre la història és el menys important, sempre i quan el relat sigui interessant."
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...